Okulumuz Hakkında

Adatepe İlkokulu
Adatepe Köyü KARASU/SAKARYA
0 264 778 00 98
0 264 778 00 98
https://adatepeilkokulu.meb.k12.tr
 Fotoğrafı

VİZYON

1. Birlikte yönetme anlayışını geliştiren, 2. Çağdaş eğitim ve bilgi çağının gerektirdiği tüm değerlere bağlı, 3. Bilimselliği esas alan ve kendisini Toplam Kalite Yönetimi anlayışına göre düzenleyen, evrensel değerlere sahip insanlar yetiştiren, 4. Çalışanların motivasyonunu en üst düzeye çıkararak müşteri memnuniyetine odaklanmış, 5. Bilgi çağının gerektirdiği bilgi, beceri, değer ve teknolojinin etkin kullanımını sağlayarak birimleri arasındaki iletişimi güçlendiren, 6. Fiziki mekan, yönetim anlayışı ve imkanlar açısından çevreye açık, sosyal-kültürel ve sportif faaliyetlerin gerçekleştirildiği bir toplum merkezi olan, 7. Türkiye’de ve dünyada eşdeğer kurumlarla yarışacak düzeye erişmiş, 8. Kaliteli, seçkin, öğrenen ve sürekli kendini geliştiren, Öncü bir kurum olmaktır.

MİSYON

Kırsal kesimde eğitim öğretim faaliyetlerini sürdüren bir okul olarak; eğitim öğretim hizmetinden yararlananlara nitelikli, kaliteli eğitim hizmeti sunmak, okulu çevrenin kültür merkezi haline getirmek, üst öğrenim kurumuna nitelikli ve daha fazla öğrenci göndermek, ilköğretimin amaçlarının tamamının gerçekleştirildiği bir okul olmaktır.

BAŞARILAR

Öğretmen :6
Öğrenci :73
Derslik :5
Kütüphane Kitap Sayısı :1262
Öğretim Şekli :Normal

Öğretim Şekli

Normal

Ders Başlama ve Bitiş

09:00 - 12:20 13:10 - 14:40

YABANCIDIL

Isınma Şekli

Kalorifer

Servis Bilgisi

Bağlantı

ADSL

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Okulumuz Karasu´ya 12 km, Adapazarı´na 40 km uzaklıktadır.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Adatepe köyünün tarihinin 1300’ lü yıllara dayandığı tahmin edilmektedir. Köyün ilk yerleşimlerinin Büyük Akgöl ve Sakarya Nehri arasındaki 50 metre rakımlı küçük bir tepede kurulması ve özellikle kış aylarında Sakarya Nehri´nin taşarak Büyük Akgöl ile birleşmesi ve köyü adeta sarması nedeniyle bu ismi aldığı düşünülmektedir.

Sportif Etkinlikler

Bilimsel Etkinlikler

Proje Çalışmaları